Android Türkçe Yama (Bu işi yaparsa YERAYAY yapar😅)The Wolf Among Us Türkçe yama yardım!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde cndbbgrtln tarafından oluşturulan (Bu işi yaparsa YERAYAY yapar😅)The Wolf Among Us Türkçe yama yardım! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 196 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı (Bu işi yaparsa YERAYAY yapar😅)The Wolf Among Us Türkçe yama yardım!
Konbuyu başlatan cndbbgrtln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan atalarbaba4567

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
26
29
18
Bu sitede android 15 uyumlu olan var. Türkçe yapmak isteyen olursa. Burdan indirebilir. Ayrıca android uyumlu Türkçe yama var ama orijinali için uygun. Obb klasörünu açıp .ttartch Portlayıp uygun hale getirmek isteyen olursa linkleri bırakıyorum. Maalesef yamayı hazırlamak için zaman bulamıyorum. Umarım biri yapar. Kolay gelsin.

APK+obb
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Tr yama
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
53
22
8
Obb dosyasını nasıl açıcam bir bilgin varmı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Açtım obb dosyasını içindeki bütün dosyaları çıkardım şimdi tek yapmam gereken yamayı nasıl kurucam buna

Alo obb dosyasını açtım içindeki dosyaları çıkardım şimdi ne yapmam gerekiyor isim değiştirip kopyalasam olurmu

Son düzenleme:

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
26
29
18
Obb dosyasını nasıl açıcam bir bilgin varmı

Açtım obb dosyasını içindeki bütün dosyaları çıkardım şimdi tek yapmam gereken yamayı nasıl kurucam buna

Alo obb dosyasını açtım içindeki dosyaları çıkardım şimdi ne yapmam gerekiyor isim değiştirip kopyalasam olurmu
Aloo merhaba 😅
Öncelikle obb dosyasını nasıl açtın. İkincisi Türkçe yama içindeki dosyaların aynı isminde dosya obb içinde var mı? Varsa değiştir ve tekrar obb yap paketle. Türkçe olması lazım sonra.

Aloo merhaba 😅
Öncelikle obb dosyasını nasıl açtın. İkincisi Türkçe yama içindeki dosyaların aynı isminde dosya obb içinde var mı? Varsa değiştir ve tekrar obb yap paketle. Türkçe olması lazım sonra.
Değiştir derken Türkçe yamadakilerini oraya kopyala. Kolay gelsin.

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
53
22
8
Aloo merhaba 😅

Değiştir derken Türkçe yamadakilerini oraya kopyala. Kolay gelsin.
Ama Dosyalar farklı yamalı olan dosyalar pc yazıyor android içinde android yazıyor ya yama çalışmazsa bu arada obb dosyası iki tane var biri patch biride main hangisine kopyalıycam ve obb'yi nasıl açtığımı merak ettiysen aklıma basit bir yol geldi obb'yi ttarch2 olarak yeniden adlandırdım ve telltale explorer ile açtım

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
26
29
18
Ama Dosyalar farklı yamalı olan dosyalar pc yazıyor android içinde android yazıyor ya yama çalışmazsa bu arada obb dosyası iki tane var biri patch biride main hangisine kopyalıycam ve obb'yi nasıl açtığımı merak ettiysen aklıma basit bir yol geldi obb'yi ttarch2 olarak yeniden adlandırdım ve telltale explorer ile açtım
Harika! Main ve pach diye iki ayrı obb var. Türkçe yamadaki dosyaların aynısı bu ikisinden birinde var mı? Eğer dosya dosya isminde sadece PC android farklı varsa yamadaki dosyaların ismini obbdaki ile aynı yap ve değiştir. Sonra tekrar obb yapıp oyunu yüklendiğinde Türkçe olması lazım.

atalarbaba4567

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2026
53
22
8
Harika! Main ve pach diye iki ayrı obb var. Türkçe yamadaki dosyaların aynısı bu ikisinden birinde var mı? Eğer dosya dosya isminde sadece PC android farklı varsa yamadaki dosyaların ismini obbdaki ile aynı yap ve değiştir. Sonra tekrar obb yapıp oyunu yüklendiğinde Türkçe olması lazım.
Bir daha deneyeyim

Olmadı dosyaları tekrar obb yapabiliyorum oyunu kurdum ama hata veriyor hatta ss alıp atarım sana

Son düzenleme: